Forårskoncerterne

Forårskoncerterne er og bliver det største arrangement for Københavns Politiorkester hvert år.
Koncerten afholdes sædvanligvis i Det Kongelige Danske Musikkonservatories koncertsal, da akustikken i den gamle sal er fremragende, så det er både en fornøjelse for publikum at høre koncerten, hvor akustikken giver orkestret en fantastisk klang.

Koncerterne har igennem årene budt på et meget bredt repertoire inden for mange forskellige genrer; fra decideret big-band arrangementer med eksempelvis Bobo Moreno som solist, omkring en masse tegne- og animations filmmusik fra Walt Disney og Dreamworks, over klassiske operetter, gamle og nye marcher, musicals, Melodi Grand-Prix kavalkader og for år tilbage en uropførelse af en klassisk trompetkoncert i 3. satser begået af et af orkestrets tidligere medlemmer.
Jo, KPO kommer vidt omkring i musikkens verden.

Vi gør det dog ikke alene! Hvert år er orkestret i sikre hænder under kyndig direktion og instruktion fra Peder Kragerups side, og han har her i 2021 stået i spidsen for KPO i 41 år! 
Sammen med Peder har KPO leveret "backin' bandet" til mange danske etablerede kunstnere, såvel som nye stjerner fra musical- og teaterverdenen. Gang på gang har de forskellige solister imponeret orkestret og publikum med deres fantastiske stemmer og, for de flestes vedkommende, en fantastisk god indlevelsesevne i orkestrets stil og spilleglæde.