Forårskoncerterne

Forårskoncerterne er og bliver det største arrangement for Københavns Politi Orkester hvert år.
Koncerten afholdes sædvanligvis i Tivoli's koncertsal da det muliggør en Tivoli tur for alle orkestrets passive medlemmer i forbindelse med koncerten og samtidig er akustikken i den gamle sal ganske god, så det er både en fornøjelse for publikum og for orkestret at spille der.

Koncerterne har igennem årene budt på et meget bredt repertoire inden for mange forskellige genrer; fra decideret big-band arrangementer med eksempelvis Bobo Moreno som solist, omkring en masse tegne- og animations filmmusik fra Walt Disney og Dreamworks, over klassiske operetter, gamle og nye marcher, musicals, melodi grand prix kavalkader og til sågar en uropførelse af en klassisk trompetkoncert i 3. satser begået af et af orkestrets tidligere medlemmer. Jo, KPO kommer vidt omkring i musikkens verden.

Vi gør det dog ikke alene! Hvert år er orkestret i sikre hænder under kyndig direktion og instruktion fra Peder Kragerups side, og han har nu stået i spidsen for KPO i mere end 34 år. Sammen med Peder har KPO leveret "backin' bandet" til mange danske etablerede kunstnere, såvel som nye stjerner fra musicals og teater verdenen. Gang på gang har de forskellige solister imponeret orkestret og publikum med deres fantastiske stemmer og, for de flestes vedkommende, en fantastisk god indlevelsesevne i orkestrets stil og spilleglæde.