Kommende arrangementer

17. september 2022
Orkestret fejrer sit 100 års jubilæum med et brag af en jubilæumskoncert! Vi kan nu endelig løfte sløret for koncerten. Som lovet bliver det "et musikalsk tilbageblik igennem 100 år" samt ikke mindst anekdoter fra orkestrets spæde start og frem til i dag. 

Indrømmet. Vi har glædet os til at fejre denne dag. Det bliver stort og vi håber at i synes om programmet. Vi kommer til at bevæge os fra orkestrets spæde start og frem til idag. Fra 7 musikere der valgte instrumenter ud fra hvilket de bedst kunne lide (og ikke hvad der lød "godt") og til nutidens KPO der består af glade amatører, hvoraf en god del har fået deres musikalske "opdragelse" i bygarder og lignende. Standarden er ganske enkelt noget anderledes og det giver også en masse muligheder musikalsk. March-musik kommer vi dog ikke helt udenom, men vi kommer så til gengæld rundt i mange andre genrer og tidstypiske numre.
Det hele bliver godt krydret med historier og anekdoter fra orkestrets mange optrædener i ind- og udland.

Koncerten afholdes i Stærekassen (Det kongelige Teater/Kgs. Nytorv) der til dagligt fungerer som Den Kongelige Livgardens øvelokale og ligeledes også koncertsal. Vi er rigtig, rigtig glade for at vi har fået lov til at spille i så historiske rammer og skylder Den Kongelige Livgarde en meget stor tak!

Efter koncerten afholdes der officiel reception for orkestret hvor vi håber at mange af vores passive medlemmer og vores særligt indbudte gæster vil være med til at fejre vores store dag.